KommendeArrangementer.png

Medlemsmøter

Oversikt over medlemsmøter

Tilbake til alle arrangementer

Generalforsamling og medlemsmøte 2024

  • Rebel 2 Universitetsgata Oslo, Oslo, 0164 Norway (kart)

Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) har gleden av å invitere til generalforsamling og medlemsmøte på Rebel i Oslo den 28. februar!

Medlemmer av ISF deltar kostnadsfritt på generalforsamlingen og møtet. Over to deltakere per medlemsorganisasjon som skal delta på middagen blir fakturert kostpris på 1000kr.

For spørsmål om arrangementet, vennligst kontakt sekretariatet på service@isf.no.

Innsending av saker

Som medlem kan du sende inn saker du ønsker skal bli tatt opp på generalforsamlingen. Forslag som ønskes må sendes styret (isf@isf.no) senest tirsdag 20. februar 2024. Underlag vil publiseres på google drive senest en uke før generalforsamlingen.

Program

14:00 - 14:15 Registrering

14:15 - 15:30 Generalforsamling

15:30 – 16:00 Registrering for de som ikke deltok på Generalforsamlingen og enkel servering

16:00 – 16:05 ISF hilser velkommen

16:05 – 16:35 Cybersikkerhet og EUs digitale strategi mot 2030, Petter Enholm

16:35 – 16:45 Pause

16:45 – 17:15 Digitalsikkerhetsloven og NIS-direktivet – hva betyr det for norske virksomheter?, Øivind Mandt, Habberstad

17:15 – 17:30 Pause

17:30 – 18:00 Utfordringer og praktiske løsninger ved innføring av NIS2 i internasjonalt selskap, Lena Olsen og Silje Dyvik, Experis

18:00 – Servering og videre nettverksbygging på DiSotto


Digitalsikkerhetsloven og NIS-direktivet – hva betyr det for norske virksomheter?

Øivind Mandt, Habberstad

I desember vedtok Stortinget en lov om digital sikkerhet (digitalsikkerhetsloven). Loven vil iverksette EUs NIS-direktiv i norsk lov. Loven er sektorovergripende, og mange virksomheter vil omfattes. Foredraget vil blant annet ta for seg formålet med loven, virkeområdet for loven, sikkerhetskrav og hva dette regelverket vil bety for norske virksomheter.

Øivind Mandt er seniorrådgiver i Habberstad og jobber med sikkerhet og beredskap. Før han begynte i Habberstad, jobbet Mandt i mange år i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), de siste årene som fagdirektør i Nasjonalt cybersikkerhetssenter (NCSC). Han har vært NSMs og Norges representant inn i flere internasjonale samarbeid relatert til cybersikkerhet. Mandt har også ledet en arbeidsgruppe knyttet til NIS-direktivet, med et oppdrag fra Justis- og beredskapsdepartementet (JD).

Utfordringer og praktiske løsninger ved innføring av NIS2 i internasjonalt selskap

Prosjektleder Lena Olsen og kundeansvarlig Silje Dyvik, Experis

Som del av samfunnskritisk tjeneste, i tillegg til å være et internasjonalt sekskap med kontorer i en rekke EU-land, så måtte dette selskapet møte NIS2 kravene. Dette foredraget tar dere gjennom over utfordringer vi sto i og praktiske løsninger vi valgte for å hjelpe dette selskapet med å møte kravene.

 

Påmeldingen er åpen!

Tidligere arrangement: 30. november
Julemøte 2023
Senere arrangement: 18. april
Vårmøtet 2024