KommendeArrangementer.png

Medlemsmøter

Oversikt over medlemsmøter

Tilbake til alle arrangementer

Sommermøtet 2023

  • Orkla Norge 149a Drammensveien Oslo, Oslo, 0277 Norway (kart)

Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) har gleden av å invitere til årets sommermøte i Oslo. Tema for medlemsmøtet er Operational Technology.

Deltakere av ISF deltar kostnadsfritt på medlemsmøtet. Over to deltakere per medlemsorganisasjon som skal delta på middagen blir fakturert kostpris på 1000kr.

Etter det faglige innholdet vil vi dra videre til The Flying Culinary Circus for middag og videre nettverksbygging. Adressen er Prinsessealléen 46, 0276 Oslo.

For spørsmål om arrangementet, vennligst kontakt sekretariatet på service@isf.no.

Merk: Påmeldingen til sommermøtet stenger to dager før møtet og det ville ikke være mulighet for å melde seg på etter mandag 5. juni.

Program

15:30 – 16:00 Registrering

16:00 – 16:15 Velkommen

16:15 – 17:00 Samhandlingsmodellen for OT-utstyr i Helse Sør-Øst, Christian Jacobsen, CISO

17:00 – 17:15 Pause

17:15 – 18:00 OT cyber threat landscape, Elisa Costante, VP Research

18:00 – 18:15 Pause

18:15 – 19:00 En holistisk tilnærming til infrastruktursikkerhet: Zero Trust og integrering av OT- og IT-sikkerhet, Soner Sevin, CISO

19:00 – Middag og nettverksbygning



Foredrag

En holistisk tilnærming til infrastruktursikkerhet: Zero Trust og integrering av OT- og IT-sikkerhet, Soner Sevin, CISO

I dette innlegget vil vi utforske soneinndeling i infrastrukturen, håndtering av tredjeparts tilgang, samt beskyttelse av sentral infrastruktur som servernettverk. Vi vil fokusere på den holistiske tilnærmingen til informasjonssikkerhet og sette søkelyset på Zero Trust-konseptet – hva det er, hvorfor det er på alles lepper og hvordan det kan brukes for å styrke sikkerheten i både OT- og IT-systemer. Vi vil også diskutere hvordan en helhetlig tilnærming til informasjonssikkerhet er nøkkelen til å oppnå robust OT-sikkerhet og integrere den med IT-sikkerhet for å sikre en trygg og effektiv infrastruktur.

 

Påmeldingen er stengt!

Tidligere arrangement: 3. mai
Felles medlemsmøte 3. mai
Senere arrangement: 1. november
Felles medlemsmøte 1. november