ISF

Alle nyheter

ISF fyller 25 år!

ISF er 25 år i 2019 og inviterer samarbeidspartnere for å lage en Sikkerhetsfestival!

I tre hele dager i Lillehammer vil 1.000 deltakere bidra til å prege bymiljøet og sette den nasjonale agendaen for informasjonssikkerhet i Norge.  Sikkerhetsfestivalen arrangeres for første gang i 2019 og ambisjonen er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement, og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for ulike temaer innen cyber-, IKT- og informasjonssikkerhet.

Du kan høre internasjonale keynotes og gode erfaringsforedrag, delta i workshops og debatter, møte sikkerhetskolleger for faglig samtaler og sosiale treff. Utstillere og sponsorer vil bidra til økt aktivitet og faglig bredde på festivalen. 

Sikkerhetsfestivalen - der Norge samles for å snakke om digital sikkerhet.

ISF Service