ISF
KommendeArrangementer.png

Medlemsmøter

Oversikt over medlemsmøter

Sikkerhetsfestivalen
Aug
26
to Aug 28

Sikkerhetsfestivalen

 

HVA ER SIKKERHETSFESTIVALEN?

Sikkerhetsfestivalen er en arena for erfaringsutveksling. Den arrangeres for første gang i 2019. Vår ambisjon er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement, og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for cyber, IKT og informasjonssikkerhet.

Sikkerhetsfestivalen er et samarbeidsarrangement mellom en rekke virksomheter og organisasjoner som jobber med sikkerhet i Norge. Initiativtager er Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) som feirer sitt 25-årsjubileum i 2019.


NÅR OG HVOR ARRANGERES SIKKERHETSFESTIVALEN?

Sikkerhetsfestivalen 2019 arrangeres 26.-28. august i Lillehammer sentrum og på Scandic Lillehammer Hotel.


HVEM ARRANGERER SIKKERHETSFESTIVALEN?

Hovedarrangør for Sikkerhetsfestivalen er Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) i samarbeid med Oppland fylkeskommune, Lillehammer kommune, NTNU og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Samarbeidspartnere i festivalen er Den norske dataforening, Cloud Security Alliance, ISACA, IKT-Norge, Difi, NorSIS, Foreningen kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) og Universitetet i Oslo.

Les mer her: sikkerhetsfestivalen.no

 
View Event →

Vårmøte 2019
Apr
10
3:30 PM15:30

Vårmøte 2019

Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) har gleden av å invitere til årets tredje aktivitet; ISF sitt vårmøte, på Scandinavia Scene på Radisson Blu Scandinavia i Oslo den 10. April 2019. Utover kvelden blir det som vanlig nettverksbygging og bevertning.

View Event →